Onze werkwijze

Uw eerste bezoek

Bij het maken van de eerste afspraak zal de Register Podoloog u verzoeken uw schoenen mee te nemen waarop u veel gelopen heeft. Dit is nodig voor de schoeninspectie.

Tijdens uw eerste bezoek wordt er een anamnese (inleidend vraaggesprek) afgenomen waarna een uitgebreid podologisch onderzoek volgt. Eventueel uitgebreid met functieonderzoeken waarbij de bewegingen van de heup, knieën en voeten getest worden. Daarbij maken wij ook gebruik van een voetenscan uitgevoerd met behulp van onder andere een scanner, camera en blauwdruk en een gangbeeldanalyse.

Plan van aanpak

Op basis van de uitslagen van alle onderzoeken wordt er in overleg met u een plan van aanpak gemaakt. Dit plan van aanpak bevat onder andere de gewenste therapie, voorlichting, de behandeldoelen en indien nodig (schoen)advies. Indien van toepassing vindt er na ongeveer zes weken een vervolgafspraak plaats.

Maak een afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.